Platform

We zijn een platform waar opdrachtgevers en ervaren facilitators elkaar vinden. Het doel is om uw workshop, dankzij professionele facilitatie, effectief en efficiënt te laten verlopen met een gedegen resultaat.

Facilitation Academy

Alle aangesloten facilitatoren kennen wij persoonlijk. Hierdoor kunnen wij de juiste facilitator voor uw workshop aanbevelen. Onze facilitatoren zijn ook trainer bij de Facilitation Academy  en dragen op die manier hun expertise over aan andere facilitatoren.

Certified Professional Facilitators

Enkele van onze facilitatoren zijn gecertificeerd bij het IAF (International Association of Facilitators). U herkent ze door de titel CPF – Certified Professional Facilitator achter hun naam. Dit betekent dat zij gecertificeerd zijn volgens de facilitator-competenties zoals die door het IAF benoemd zijn:

  1. Een goed contact met de klant maken en onderhouden
  2. Een effectief programma maken
  3. Interactie met en tussen de deelnemers bewerkstelligen
  4. Een goed resultaat van de workshop bereiken
  5. Een professionele houding uitstralen
  6. Continu leren en verbeteren

Het boek “Faciliteren zonder omwegen’ geeft een goed  beeld van wat voor soort workshops baat hebben bij de inschakeling van een  facilitator.

Cartoonisten, film, visual facilitation

Uw workshop zal aan waarde winnen door, naast een professionele facilitator, te werken met bijvoorbeeld cartoonisten voor het visualiseren van de resultaten of het filmen van uw workshop voor communicatiedoeleinden of het volledig uitbesteden van de organisatie van uw Workshop. UwFacilitator heeft hiervoor de juiste contacten om u te helpen een totaalpakket samen te stellen.