Wilfred Juffermans

Als organisatie-ontwikkelaar optimaliseer ik de samenwerking, wendbaarheid en verbetercapaciteit van organisaties en teams. Met focus op klantwaarde, werkplezier en grip. Ik ben gespecialiseerd in verandermanagement, lean procesverbetering en agile werken.

 In onze snel veranderende wereld streven we naar flexibiliteit, slimmer werken en continu verbeteren. In plaats van oplossingen zoeken in complexe modellen en transformaties ga ik met teams juist op zoek naar de essentie: “ontmoeilijken”, de basis op orde krijgen, focus aanbrengen en daadwerkelijk stappen zetten. Door mensen met elkaar in gesprek te laten gaan en ideeën uit te laten wisselen ontstaan de mooiste resultaten.

Als facilitator kan ik alle facetten van de PDCA-cyclus ondersteunen op alle niveaus in deorganisatie. Van visie-workshops met directies tot projectevaluties. Van dagstarts tot klant-feedbacksessies. Ik werk visueel, resultaatgericht en zorg voor een prettige en veilige ambiance waarin alle deelnemers tot hun recht komen.