Koen Morlog

Na jarenlang als leidinggevende te hebben gewerkt, heb ik mij toegelegd op het coachen van mensen en teams. Wat hen motiveert en beweegt, en hierbinnen de persoonlijke effectiviteit optimaal benutten, is wat mij drijft. Ik geloof er sterk in dat zelfinzicht zorgt voor wendbaarheid.

Naast deze mensgerichte kant, heb ik mij gespecialiseerd in procesverbeteringen en veranderingen binnen organisaties. Als expert op het gebied van Lean en Agile zie ik snel waar de schoen wringt. Deze waarneming zet ik in om het team te helpen een sustainable verandering in te zetten. Door de combinatie van de menselijke ‘zachte’ insteek en de praktische ‘zakelijke’ invalshoek, onderscheid ik mij als trainer en coach.

Deze combinatie komt me ook heel goed pas als Agile-coach en trainer van Agile Leiderschap. Agile is volgens mij nodig is om individuen, teams en organisaties in beweging te brengen. Als trainer van Agile leiderschap en Agile-coach breng ik mijn eigen ervaring in, maar ik gebruik ook graag de ervaring van anderen om gezamenlijk te verbeteren.